Katalogu i produkteve

Sot kemi kënaqësinë që t'ju informojmë për një funksion të ri që kemi shtuar në Nderto24. Shpresojmë se do t'ju pëlqej dhe do t'ju ndihmojë në promovimin e produkteve të »

Udhëzues për menaxhimin e produkteve

Për të menaxhuar produktet së pari duhet të identifikoheni në llogarinë tuaj. Nëse ende nuk keni krijuar llogari mund të krijoni atë në faqen e regjistrimit nderto24.com/register. Për »

Udhëzues për regjistrimin e kompanisë tuaj në Ndërto24.com

Regjistrimi në Nderto24 realizohet shpejt dhe me 3 hapa shumë të thjeshta. Për të filluar regjistrimin së pari drejtohuni tek faqja e regjistrimit duke shtypur vegëzen nderto24.com/register ose »